Huur Opslagruimte in Amersfoort

Goedkope opslagruimte huren op 15 minuten afstand van amersfoort?

yourbox.nl heeft beveiligde en verwarmde opslagruimtes in diverse maten beschikbaar in Soest. De opslagboxen zijn er van yourbox 1 (6m3) tot yourbox 5 (22,5m3). Je kan kosteloos verhuizen naar een grotere of naar een kleinere opslagbox.

Altijd de juiste maat opslagbox

Ideaal als opslag tijdens een verbouwing, verhuizing of als u een gedeelte van uw inboedel tijdelijk wilt opslaan. Ook voor zakelijke doeleinden zijn er goede opslagmogelijkheden beschikbaar.

Online zijn direct de prijzen te zien. Ook kan u direct een reservering doorgeven of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen(voor bezichtigingen, vult u het contactformulier in).

Inboedel opslaan nabij Soest

Huur vandaag nog uw opslagruimte in Soest en geniet direct van meer ruimte!

Dagelijks heeft u toegang  tot de opslagbox van 6 tot 23 uur. Dus regelmatig nog wat extra spullen opslaan of juist ophalen is geen probleem. Wij zijn centraal in een woonwijk gevestigd, op 10 a 15 minuten fstand van Amersfoort, Baarn en Hilversum.

Wilt u een opslagruimte in Soest huren? Bekijk ons aanbod en reserveer vandaag nog één opslagbox.

Yourbox self-storage

YourBOX biedt zowel zakelijke als particuliere huurders een breed scala aan mogelijkheden, in het opslaan van uw goederen.

YourBOX receptie

Onze receptie is alleen open op afspraak.

Bel ons 0613740709

Telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Even komen kijken?

YourBOX eerst bezichtigen? yourbox.nl biedt u de mogelijkheid om eerst de opslagruimte te bekijken en dan definitief te huren.

CONTACTFORMULIER

meest gezocht