Over ons

YourBOX biedt zowel zakelijke als particuliere huurders een breed scala aan mogelijkheden, of het nu gaat om opslag van uw inboedel, winkelvoorraad, skispullen of wat u ook maar kunt bedenken. Bij YourBOX bent u aan het goede adres. Ook zzp’errs en andere vormen van bedrijfsvoering kunnen bij YourBOX terecht, om ruimte te huren voor opslag van bijvoorbeeld materialen, gereedschap of dossiers etc.

Meer ruimte voor uzelf

Iedereen heeft weleens extra ruimte nodig. Self-storage is de perfecte oplossing voor een zorgeloze verhuizing of om orde te creëren in uw persoonlijke of zakelijke leven.

Flexibiliteit voor alles

Of u nu enkele dozen of uw volledige inboedel wilt opslaan, wij hebben altijd de juiste ruimte. Voor enkele maanden of langdurige opslag – aan u de keus. Bekijk hier ons aanbod.

Uw spullen staan veilig

Onze vestiging is voorzien van 24/7 beveiliging door middel van beveiligingscamera’s en een alarm. De opslagboxen zijn alleen toegankelijk met een persoonlijke keypad. Bovendien sluit u uw opslagbox af met een YourBOX cilinderslot.

Waarom opslag ruimte huren bij YourBOX?

Yourbox self-storage

YourBOX biedt zowel zakelijke als particuliere huurders een breed scala aan mogelijkheden, in het opslaan van uw goederen.

YourBOX receptie

Onze receptie is alleen open op afspraak.

Bel ons 0613740709

Telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Even komen kijken?

YourBOX eerst bezichtigen? yourbox.nl biedt u de mogelijkheid om eerst de opslagruimte te bekijken en dan definitief te huren.

CONTACTFORMULIER

meest gezocht