Huur opslagruimte Soest

Voordelige opslagruimte huren in de buurt van Soest?

Zowel particulier als zakelijk kunt u een opslagbox huren bij yourbox.nl. De voordelen van uw goederen opslaan bij yourbox zijn dat deze veilig, schoon, droog en verwarmd opgeslagen staan. Er zijn opslagruimtes beschikbaar van YourBOX 1 ( 6m3) tot YourBOX 5 (22,5m3).

Uw inboedel opslaan in Soest

Uw inboedel opslaan in Soest

Erg handig als u uw spullen voor een korte tijd op wilt slaan. Bijvoorbeeld tijdens uw verbouwing of verhuizing.

U bergt uw inboedel veilig op in een opslagruimte bij yourbox.nl te soest zodat u zonder veel problemen rustig kunt verhuizen, of alle ruimte heeft tijdens uw verbouwing wat er voor zorgt dat uw spullen niet beschadigd raken.

Opslagruimte Soest = 100% gemak

Als u besluit een opslagruimte te huren bij yourbox.nl ontvangt u een persoonlijke keypad en cilinderslot zodat u 7 dagen per week tussen 6 en 23 uur bij uw spullen kan.

Er zijn steekwagensen trolleys aanwezig. Laad- en losgelegenheid is er ruim voldoende.

Indien gewenst kan er een reservering of een vrijblijvende bezichtiging middels site worden gedaan. Telefonisch altijd bereikbaar op nummer  0613740709.

Yourbox self-storage

YourBOX biedt zowel zakelijke als particuliere huurders een breed scala aan mogelijkheden, in het opslaan van uw goederen.

YourBOX receptie

Onze receptie is alleen open op afspraak.

Bel ons 0613740709

Telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Even komen kijken?

YourBOX eerst bezichtigen? yourbox.nl biedt u de mogelijkheid om eerst de opslagruimte te bekijken en dan definitief te huren.

CONTACTFORMULIER

meest gezocht